Szolgáltatások

Vezetői megoldások – munkavállalói elégedettség

A jó vezetők tudják, hogy a munkatársak elkötelezettségének és elégedettségének növelése nagymértékben hozzájárul cégük eredményességéhez.

Vezetőfejlesztés

Segítünk megkeresni azokat a pontokat, amelyek megnehezítik a mindennapi vezetői létet és megoldási javaslatok kidolgozásával, illetve egyéni és csoportos foglalkozásokkal támogatjuk a vezetőket.

Belső képzési rendszerek kialakítása

A cég kitűzött céljai alapján segítünk a teljes képzési program felvázolásában, az egyéni képzési tervek megírásában, az egyes elemek kiválasztásában, ütemezésében és akár lebonyolításában is.

Jólléti (well-being) programok

A munkatársak fizikai és mentális egészségének támogatása jóléti programok bevezetésével hozzájárul az elégedettség és az elkötelezettség növeléséhez, csökkenti a munkahelyi stresszt és elősegíti a produktív, pozitív munkahelyi kultúra kialakítását.

Képzések, workshopok

Egyéni megkeresés alapján tartunk a munkatársak személyes készségeinek és képességeinek fejlesztésére irányuló képzéseket és műhelymunkákat. Valamint szervezünk egy- vagy többnapos tematikus napokat.

Közösségépítés

Mi nem csupán csapatot építünk, hanem olyan, a cég egyéni igényeire szabott programokat szervezünk, ahol a kollégák jól érzik magukat, fejlődnek a társas készségeik és épül az egymás közötti együttműködés.

Kérjen egy díjmentes és kötelezettségmentes konzultációs alkalmat elérhetőségeink bármelyikén, hogy felmérjük milyen megoldásra is van valóban szüksége!

Kövessen minket további tartalmakért